top of page

Erottaja BJJ on täällä


Lähes kaksi viikko on vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä. Tässä välin on ehtinyt jälleen tapahtua paljon sekä salin suhteen että treeniemme suhteen. BJJ-salia on pikkuhiljaa säädetty kuntoon ja viimeisimpänä asiana saatiin puiset penkit salille. Jatkuvasti päivitetään tiloja viihtyisämmäksi ja seuraavaksi pohdimme erilaisia säilytystilaratkaisuja.8.6.2020 alkavat varsinaiset treenit


Meillä on alkanut kaikille avoimet treenit. Meillä on nyt pyörinyt puolitoista viikkoa arkisin aamujengin treenit kl. 7.00 - 8.15 sekä vapaat iltasparrit kello 17.15 - 18.15. Porukkaa on ollut kiitettävästi, vaikka olemme edelleen jonkinnäköisessä välivaiheessa koronan ja rajoitusten vuoksi. Haluamme kuitenkin heti alusta kehittää toimintaamme ja päivitämme jatkuvasti salimme käytännön asioita kaikkien harjoittelijoiden palautteiden avulla.

Kesäkuussa, ensi viikolla meillä jatkuu edelleen avoimet treenit kaikille, jonne kaikki ovat tervetulleita testailemaan ja moikkailemaan, kunhan siitä ilmoittaa etukäteen joko Henrille, Kimille tai minulle. Hallituksen ohjeiden mukaisesti laitetaan varmuuden vuoksi nimi talteen mahdollisen tartuntaketjun jäljittämiseksi. Kaikkien puolesta toivomme, että harjoittelijat käyttävät synnyinlahjaksi saamansa maalaisjärkeä eikä kukaan tulisi kipeänä ollenkaan tiloihin.

8.6.2020 maanantaina aloitamme varsinaiset treenit perus-, jatko- ja naisten kursseineen. Tätä ratkaisua on mietitty pitkään ja päätimme turvallisin mielin lähteä avaamaan heti kesäkuun ensimmäisen viikon jälkeen suurelle yleisölle. Olemme hyvin tietoisia vallitsevasta tilanteesta ja hallituksen rajoitusten muutoksista. Kurssiemme osallistumismäärät täyttyvät pikkuhiljaa koronasta ja kesän kiireistä huolimatta, mikä on oikein mukava asia. Treenimme osallistujamäärät on rajattu (tarkempi lukumäärä päätetään ensi viikon aikana, ja se on lähempänä kymmentä kuin kahtakymmentä).

Päivitetty treenikalenteri näkyy aina nettisivujemme etusivulla. Sieltä voi tarkistaa, että milloin on sopivia treenejä. Omaharjoitteluun salillamme kannustetaan ja se on mahdollista aina, kun tiloissa ei ole ohjattuja harjoituksia.

Eli yhteenvetona vielä: Ma-pe, 1.6.2020 - 5.6.2020 aikana meillä on avoimet ovet kello 7.00 aamutreeneihin ja illalla kello 17.15 alkaviin sparreihin. Ja 8.6.2020 - 12.6.2020 välisenä aikana voi tulla testailemaan ilman maksusitoumuksia ohjatuille tunneille.Hygenia, puhtaus ja siisteys


Puhtaus-, siisteys ja hygenia-asiat ovat olleet meille alusta asti yksi tärkeimmistä prioriteeteista saada kuntoon. Salin viihtyvyyden ja tunnelman kannalta on ensisijaisen tärkeää pitää paikat siistinä. Luomme ammattilaisten avulla siivousohjeet, joiden avulla pidämme siisteyttä yllä mahdollisimman huolellisesti ja tehokkaasti.

Yhdessä siivousalan todellisten ammattilaisten kanssa, Clean Up Espoo Oy:n kanssa teemme säännöllisesti supersiivouksen salillamme. Tämän lisäksi olemme heidän avulla hankkineet varmasti oikeat aineet ja välineet, joiden avulla pidämme tatamimme ja tilamme ovat priimakunnossa mahdollisimman pitkään.Harjoittelun ohjeistus


Ennen treenejä:

 • Tule treenaamaan vain jos olet täysin terve. Jos on pientäkin nuhaa, jää kotiin.

 • Ota oma juomapullo mukaan.

 • Tule salille juuri ennen harjoituksia.

 • Pese kädet huolellisesti ja huolehdi muutenkin extrahuolellisesti vaatteiden puhtaudesta ja henkilökohtaisesta hygieniastasi.

Harjoittelu:

 • Harjoittelutiloissamme suoritetaan päivittäinen huolellinen siivous ja huolellinen tuuletus.

 • Harjoitusten välissä meillä on vähintään 15 min tauko, jonka aikana siivoamme ja tuuletamme harjoittelutilan seuraavia treenejä varten.

 • Kosketuspinnat kuten ovenkahvat desifioidaan säännöllisesti

 • Yhteisiä pukeutumis- ja suihkutiloja ei suositella käytettäväksi.

 • Pyrimme siihen, että koko harjoituksen ajan on sama treenipari.

Salilta poistuminen:

 • Pyri poistumaan salista mahdollisimman pian treenien päättymisen jälkeen.

 • Mikäli mahdollista, käy suihkussa vasta kotona.Welcome to The Games

Kaiken vakavuuden keskellä on hyvä muistaa, että BJJ on superhauskaa hyvien ystävien kanssa. Tässä vielä muistutus, miksi tätä tehdään ja mikä olikaan alkuperäinen visio - Mikä on Art Of Ground Games?

Lyhyesti: Art Of Ground Games on stadilaisten koti Brasilialaiselle jiu-jutsulle. Tiimimme nimi on Ground Games Jiu-jutsu. Haluamme rakentaa Etelä-Helsingissä asuville ja työskenteleville pääkaupunkimme ydinkeskustaan yhteisön, jolle voimme tarjota liikunnallisen elämäntyylin, jonka keskiössä on BJJ.


Liity mukaan tästä linkistä!


Lisätietoa:

Nähdään Erottajalla :)

Ystävällisin terveisin, Vann "Jungi" Nikkan

050 4530101

info@groundgames.fibottom of page