top of page

Kubla jeesaa

Art Of Ground Games on nyt aloittanut yhteistyön digimarkkinointiin erikoistuneen Kubla Oy:n kanssa. Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja sivujemme käytettävyyttä. Toivottavasti tämän avulla saamme tekemisellemme enemmän näkyvyyttä ja sen kautta enemmän ihmisiä innostumaan brassijiujutsusta.


Viestintä on meille todella tärkeää, kun yritämme rakentaa uutta toimintaa. Ground Games BJJ -jengin rakentaminen on vasta alussa ja tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, jotta voimme onnistua visiomme toteuttamisessa. Digimarkkinoinnissa on hyvä itse testailla esimerkiksi sosiaalisen median kautta, mutta kokonaiskuvassa on hyvä olla todelliset alan ammattilaiset mukana.


Päädyimme Kublan palveluihin, koska he ovat nimenomaan keskittyneet kapean sektorin osaamisalueeseen ja koimme, että arvopohja on samankaltainen. Haluamme molemmat olla auttamassa ihmisiä olemaan parempia versioita itsestään.


Markkinointitoimisto Kubla Oy jeesailee meitä näkyvyyden laajentamisessa ja palvelukokemuksen parantamisessa. Tästä starttaa jälleen yksi steppi kohti uuteen nousuun! Oss!
bottom of page