top of page

Lisää treenejä kalenteriin!Elokuu on saapunut ja lomat vähitellen lusittu. Aloitamme uuden aikakauden ja lisäsimme treenejä kalenteriin, koska kesän aikana on tullut lisää innokkaita harjoittelijoita mukaan tiimiimme!


Lounastreenit

Lisäsimme kalenteriimme lounasajan harjoitukset. Kokeilemme ensin kolmella lounastreenillä ja katsotaan miten hommat etenee. Maanantaina, keskiviikkona lounastreenit ovat puvun kanssa ja perjantaina mennään ilman pukua, lukkopainin muodossa. Harjoitusten kesto on kaksi tuntia ja treeneihin voi tulla ja niistä voi lähteä liukuvasti omien aikataulujen mukaisesti.

Maanantai- ja keskiviikkoillat

Maanantai- ja keskiviikkoiltaisin kello 18.30-19.30 ovat ohjatut treenit jatkoryhmäläislle. Harjoitusten jälkeen alkaa teemaan sopivat sparritreenit. Suosittelemme, että treenaajat jäävät sparreihin. Iltasparreihin voi tulla myös suoraan kello 19.30.

Perjantaitreenit

Perjantain BJJ-sparrit kestävät 2 tuntia (17-19) ja niihin voi tulla myös esimerkiksi kello 18.00. Perjantain sparreihin kannattaa osallistua kaikki, erityisesti jatkoryhmäläiset.

Viikonloppusetit

Lauantaisin meillä alkaa myös vakiotreenit, jotka kestävät kaksi tuntia. Kaava on sellainen, että alkuun pidetään tekniikkasessio, jonka jälkeen on noin 1 - 1,5 untia sparria. Näihinkin voi tulla suoraan sparriosuuteen kello 12.


ELOKUUN PERUSKURSSI (TIEDOTE)

Tervetuloa peruskurssille!

Peruskurssilla käymme läpi BJJ:n ja lukkopainin tärkeimpiä perusteita ja tekniikoita. Tavoitteena on, että peruskurssista jää hyvän treenin lisäksi johdatus mielekkääseen yhteisöön, pitkäaikaiseen oppimiseen, hyvinvointiin ja muuten hyvään meininkiin.

Tarvittavat varusteet ensimmäisiin harjoituksiin ovat urheiluun sopivat asusteet, kuten pitkä- tai lyhythihaiset ihonmyötäiset paidat ja shortsit/housut (“rashguard”), mutta ihan tavallisellakin t-paidalla ja shortseilla pääset hyvin alkuun. Valinnaisena vaihtoehtona on myös ostaa jiu-jitsu puku, eli gi/kimono. Sen voi hankkia jo peruskurssin aikana tai sen jälkeen. Meiltä löytyy laadukkaita erikokoisia pukuja hyvään hintaan.

Asusteiden lisäksi treeneihin on myös hyvä ottaa mukaan juomapullo, pyyhe ja vaihtovaatteet, mikäli tahtoo käydä salilla suihkussa. Hammassuojat ovat suositeltuja, vaikkei pakollisia. Sandaalit ovat myös omavalintainen, mutta mukava varuste vessassa käyntejä ajatellen.

Peruskurssin harjoitusajat ovat tiistaisin kello 18.30-19.30, sekä torstaisin 18.30-19.30. Innokkaille aloittelijoille on myös mahdollista kysyä valmentajalta lupaa liittyä päivittäisiin aamutreeneihin, kello 07.00-08.00, sekä jopa muihin salin treeneihin.

Suosittelemme tarkistamaan vakuutuksesi ja tarvittaessa ottamaan joko BJJ-liiton tarjoaman sopimuksen, tai keskustelemaan suoraan jonkun vakuutusyhtiön kanssa kamppailulajeihin soveltuvasta vakuutuksesta.

Tulemme muistuttamaan näistä asioista vielä peruskurssin edetessä. Ehdottaisimme teitä olemaan aktiivisia kysyjiä heti jos jotain tulee mieleen.

Peruskurssin aikana teillä on myös mahdollista hankkia yksityistunteja kokeneelta AOGG:n päävalmentajalta Henri Lindroosilta. Yksityistuntien kautta on mahdollista saada henkilökohtaista ohjeistusta ja apua oman kehityspolun tehostamiseksi turvallisessa harjoitus-ympäristössä.

Ystävällisin terveisin,

Henri Lindroos, pääkoutsi

Vann "Jungi" Nikkan, toimari


Nähdään Erottajalla :)


bottom of page