top of page

Lomallakin treenejä

Updated: Jul 7, 2020Heinäkuu on tunnetusti kuukausi, jolloin koko Suomi on pysähtynyt. Erottajalla on kuitenkin jiu-jitsutreenejä joka päivä, joten hyvin ehtii kesälläkin tulla kokeilemaan.Treenejä nyt


Aamutreenejä (arkisin 7.00) on järjestetty jo yli kaksi kuukautta non-stop ja niitä jatketaan tulevaisuudessakin.


Lasten treenejä meillä on ollut tiistaisin ja torstaisin alkaen kello 16.00. Mikäli tähän on halukkuutta ilmoittaa oma skidi mukaan, niin ilmoitusta vain meille!

Vitosen sparrit kello 17.00 ovat olleet suosittuja ja huipputyyppejä on ilmaantunut mukaan treeneihin enemmän ja enemmän.


Jatkoryhmän tekniikkatreenit ovat saaneet hyvin osallistujia mukaan. Haluamme ehdottomasti pitää ne voimissaan sekä kehittää niitä.


Peruskurssilla on ollut harvinaisen sitoutunutta porukkaa, sillä lähes kaikki ovat osallistuneet jokaiseen treeniin alusta asti.


Naisten kuntokamppailua on saapunut kokeilemeen moni innostunut, jolle laji on entuudestaan ollut tuntematonta. Olemme siinä mielessä onnistuneet laajentamaan BJJ:n suosiota.Päivityksiä kalenteriin


Tuomme kalenteriimme lukkopainin, joka kuuluu meidän pelikirjassamme samaan lajiin kuin BJJ. Emme haluaisi erottaa näitä kahta lajia omakseen vaan ajatella niitä yhtenä.


Olemme kuunnelleet harjoittelijoitamme ja tulemme tarjoamaan brassijiujitsua ilman pukua eli No-Gi-treenejä. Tavoitteena on, että 30% - 40% treeneistämme olisi lukkopainia.

Viikonloput ovat olleet tähän asti ilman vakituisia vuoroja, mutta lisäämme pikkuhiljaa sinne lisää ohjattuja treenejä. Heinäkuun ajan kokeilussa on lauantaisin kello 11-13 välillä lukkopainia, jonne voi liukuvalla aikataululla tulla mukaan harjoittelemaan.

Tuomme myös lounastreenit kalenteriin. Ensin muutamalla vuorolla viikossa ja myöhemmin kysynnän mukaan voidaan niitä lisätä, jos tunneille tulijoita alkaa näyttää olevan suuri määrä. Nämä kaikki on mahdollista toteuttaa, koska olemme täysin painottunut mattopaineihin ja sijaintimme on Helsingin ytimessä työpaikkojen lähellä.


Usein meillä harjoittelevat etsivät elämäänsä käytännöllisyyttä ja helppoa treenamista jiu-jitsun parissa. Haluamme ja tavoittelemme sitä, että myös hyvin kiireinen tyyppi voi harrastaa tätä hienoa lajia.


Nähdään Erottajalla :)

Ystävällisin terveisin, Vann "Jungi" Nikkan

050 4530101

info@groundgames.fibottom of page