top of page

Pelit alkavat pian

Pari viikkoa on rempattu salia kuntoon. Ylpeänä voin nyt sanoa, että siitä tuli superhieno enkä olisi onnistunut siinä mitenkään ilman hyvien ystävien apua. Tatami on saatu paikoilleen ja seinäpehmusteet kiinni. Tänään (maanantaina 18.5.20202) ehdittiin jo testailla miltä musta joustotatami tuntuu ja kaikkien testaajien mielestä se oli oikein mukavan tuntuinen.


Alla pari kuvaa salista. Lisää tulee varmasti ja Instagramin Storyssä videota ja kuvia salista julkaistaan jatkuvasti. Siellä näkee jopa parhaiten millaista porukkaa siellä pyörii ja miten tila toimiia brassijiujutsuun. Tosissaan tilassa pitää itse käydä, jotta siitä saa oikeanlaisen fiiliksen. Joten kaikki kynnelle kykenevät, tervetuloa tsekkaa mestat.


Milloin gamesit alkavat?

Olemme pohtineet, että peruskurssit alkaisivat kesäkuussa ja tarkempi päivämäärä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian.


Nyt kun remppa alkaa olla vähitellen pois häiritsemästä, alkaa keskittyminen valmennukseen ja treenikalenteriin. Peruskurssien lisäksi tulemme järjestämään jatkokurssin. Se on tarkoitettu harjoittelijoille, jotka ovat käyneet peruskurssin (missä tahansa, meillä tai muualla) tai ovat muuten vaan ollut pois lajiharjoittelusta tovin. Jatkokurssille on helppo tulla mukaan ja lähteä jatkamaan omaa BJJ-tarinaa eteenpäin.


Vapaata treeniä tullaan järjestämään joka päivä ja varmasti innokkaimmille BJJ-intoilijoille löytyy treenikavereita ja -aikoja vaikka aamusta iltaan. Olemme täysin keskittynyt brassijiujutsuun ja lukkopainiin, joten treenimahdollisuuksia on ihan varmasti - niin paljon, että voisi jopa kyllästyttää.


Ryhmien osallistumismäärä on rajattu ja muutenkin salimme alkaa jo pikkuhiljaa täyttyä halukkaista treenaajista, joten kannattaa varmistaa paikkasi ilmoittautumalla (ja maksamalla) mukaan! Liity mukaan täältä: https://www.groundgames.fi/liitymukaanyhteisoon. Toki voi laittaa vaikkapa whatssap-viestiä, soitella tai naputella sähköpostia osoitteeseen info@groundgames.fi

Aamutreenit

Aamujengiä aletaan jo nyt rakentamaan ja tavoitteena on lyhyellä aikavälillä järjestää aamuvirkuille laadukkaat hikijumpat ennen duuneja keskellä Helsingin keskustaa.

Mikäli haluat mukaan aamujengiin tai sinulla on hyviä ideoita aamuharjoitteluun, let me know!


Muutenkin, mikäli tästä koko hommasta herää mitä tahansa kysyttävää, niin mielelläni koitan vastata parhaani mukaan. Tavoitteenamme on rakentaa yhteisöä sen jäsenten palautteiden avulla. Olemme matkan alussa, joten paras hetki vaikuttaa on nyt. Tuu ihmeessä tsekkaa mestat ja kokeilemaan, voidaan vaihtaa samalla kuulumisia :).


Ystävällisin terveisin, Vann "Jungi" Nikkan

050 4530101

info@groundgames.fibottom of page