top of page

Remppa

Toukokuu on vihdoin täällä, uutta tietoa on jälleen lisää ja eteenpäin mennään. Olemme yhä lähempänä päivää, jolloin olosuhteet palaavat normaaliksi ja voimme avata Art Of Ground Games -salin. Ilolla voidaan ilmoittaa, että remonttia on pikkuhiljaa aloitettu.

Remonttiaikataulu


Aikataulu on vahvistunut siltä osin, että salin olisi tarkoitus olla käyttövalmis seuraavaan maanantaihin mennessä, eli 11.5.2020. Osittain koronaviruksen vuoksi olemme hieman jäähdytellyt salin avaamiseen liittyvää markkinointia, joten edelleen kannattaa seurailla tilannetta. Tiedottaminen tulee kiihtymään tästä.


Remontissa on paljon pikkuasioita, joita tehdään. Pääpiirteittäin ainakin seinien maalaus ja joustotatamin asennus ovat silmämääräisesti ne suurimmat tehtävät. Tavoite on rakentaa kaupungin paras, mukavin ja hienoin tatami. Sitä voi sitten itse tulla arvioimaan (ja toivottavasti ihailemaan) parin viikon sisällä.


Harjoittelutila


Treenimestan koko on yhteensä 95 neliötä, kun lasketaan tatamialueen lisäksi käytävät, vessat ja muut tilat mukaan. Tatamialue on noin 65 neliötä ja se on suorakulmio, joka on oikein hyvä mattopaineihin.


Samassa tilassa on aiemmin ollut pieni Crossfit-sali, Nikolai Babitzin couchaus nimeltään NB Trainers. He muuttivat suurempaan tilaan Bulevardille ja toimivat nykyään nimellä CrossFit Bulsa. Siellä on huippuhyvä meininki ja heidän suuntaan meillä on oikein lämpimät välit.


Art Of Ground Games -tilaan mahtuu optimaalisesti noin 14 harjoittelijaa samaan aikaan, joten tulemme muokkaamaan aikataulut sillä tavalla, että yksittäisellä harjoittelijalla on mahdollisimman hyvät olosuhteet omalle kehitykselleen brassijiujutsussa. Ensi viikolla on tarkoitus pohtia, kuinka salia aletaan avaamaan pikkuhiljaa, kun hallituksen rajoitustoimetkin tässä keventyivät hieman.


Tässä loppuun vielä ylhäältä kuvattu pohjakuva salista, josta näkyy hyvin tilan profiiliin.


Tervetuloa tutustumaan hyvinkin pian!


Rakentavin terveisin,

Vann "Jungi" Nikkan


bottom of page