top of page

Remppa jatkuu

Edellinen viikko on laitettu palikoita kasaan salilla ja hommat etenevät pikkuhiljaa. Niin kuin jokaisessa remontissa, niin eteen on tullut yllätyksiä ja pieniä esteitä, muttei kuitenkaan sellaisia, joista ei pääsisi yli.

Milloin sali avautuu?

Paras tieto tällä hetkellä on, että tatami on asennettuna keskiviikkona tai torstaina - tällä viikolla kuitenkin.


Fokus on ollut rempassa ja projektin eteenpäin viemisessä. Kun olemme saaneet raksaprojektin pois alta, on aika tehdä konkreettisesti muita salitoimintaan liittyviä juttuja. Toisaalta tässä ei ole superkiire, koska koronavirustilanne elää jatkuvasti, emmekä tiedä varmasti milloin saa pitää ryhmäliikuntatunteja ja BJJ-treenejä.

Miten olisi sellaisia tunteja, kuten Kids Games tai Beginner Games? Mahdollisuuksia on tosi paljon ja mielenkiinnolla ryhdytään ideoita konkreettisesti toteuttamaan.

Tatami

Joustotatamin rakentaminen on ollut erittäin antoisaa ja uutta. Kunnianhimoisesti haluttiin tehdä sellainen tatami, joka voisi toimia monenlaiseen temmeltämiseen. Monen PRO-äijän kanssa keskusteltuamme, tulimme siihen lopputulokseen, että joustotatami on paras - ja ylivoimaisesti isoin projekti. 

Emme halunneet asentaa palapelitatameja ja samalla väittää, että harjoitteluolosuhteemme on priimaa. Toiminnan perustana on tarjota mahdollisimman laadukasta treeniä Helsingin Keskustan vaativalle asiakaskunnalle

Meininkiä kannattaa seurata Instagramissa, pyritään laittamaan siellä storyyn kuvia ja videoita toiminnan etenemisestä.

bottom of page