top of page

Hyviä steppejä

Updated: Apr 20, 2020

Yhteiset gamesit Pankit ja vuokranantaja ovat mukana pelissä. Viime viikot ollaan juteltu ja väännetty kättä pankin ja vuokranantajan kanssa, kuinka voisimme saada hommat toimimaan. Ilokseni päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että vuokranantaja osoitti tilannetajua ja tuli vastaan vuokranmaksuista. Pankin kanssa oli myös hyvät keskustelut ja onnistuimme saamaan diilin, joka auttaa meitä selviämään ensimmäiset kuukaudet.


Uusin aikataulu

Toukokuu lähestyy ja alkuperäinen avajaispäivä oli 4.5.2020. Emme silloin voi isolle yleisölle vielä avata mestaa, mutta aloitamme toukokuun ensimmäisinä päivinä tilojen ehostuksen. Laitamme tatamit kuntoon, seinäpehmusteet logoineen seiniin, asennamme ylimääräisen suihkukaapin ja luomme pienestä tilasta mahdollisimman käytännöllisen tuleville harjoittelijoille. Paikasta tulee hieno ja kuvia saamme ilmoille hyvinkin pian!

Katse tulevaisuudessa


Ilokseni olen saanut huomata, että porukkaa on kaikesta huolimatta ilmoittautunut mukaan eikä usko tähän tarinaan ole loppunut.

Kun vuosien päästä toiminta rullaa ja voi hyvin, katsomme alun esteitä oppimisen steppeinä. Nyt ehkä tuntuu tyhmältä sanoa, mutta korona voi osoittautua jälkikäteen katsottuna meille hyvänä asiana. Saamme rauhassa asentaa paikat kuntoon ja kirkastaa itsellemme palveluidemme sisältöä. Kun varsinaiset treenit tulevaisuudessa alkavat olemme entistä paremmin valmistautuneita palvelemaan ja auttamaan yhteisön jäseniä olemaan entistä parempia versioita itsestään!

Believe in Jiujutsu, OSS!

Vann "Jungi" Nikkan


bottom of page