top of page

Yhteispeliä

Updated: Apr 20, 2020

Huhtikuu on saapunut, vuokranantajien kanssa jutellaan ja tiimimme alkaa saamaan vähitellen raamit.


Tilannepäivitys

Korona on jatkanut riehumistaan. Suomessa alkaa näkymään jo pientä toivon pilkahdusta, koska tartuntamäärät eivät ole ainakaan radikaalisesti nousseet. Maailmalla puolestaan epidemiahuiput ovat vasta edessä. Ehkä kesä tulee ja pelastaa? Tässä ei ole kuitenkaan nyt järkevää ryhtyä korona-asiantuntijaksi, vaan jätetään se homma viisaammille.

Tilannepäivityksestä sen verran, että kaikki alkaa olemaan valmiita remonttia varten. Yksi asia kuitenkin luo pientä epävarmuuden tunnetta tämän projektin ylle - vuokranantajan kanta vuokranmaksuun vallitsevan tilanteen aikana. Yritämme päästä sopuun ensimmäisten kuukausien vuokrista. Olemme nyt keskusteluyhteydessä vuokranantajan kanssa mahdollisista helpotuksista liittyen ensimmäisten kuukausien toimintaan. Katsotaan miten keskustelu etenee tästä.

Ensimmäiset kuukaudet tulevat olemaan tiukkoja. Olemme miettineet kuinka saada sali hyötykäyttöön ja nyt yhtenä päällimmäisenä ajatuksena on kuvata perustekniikat ja näyttää maailmalle miltä sali näyttää. Tilanteen edetessä ja poikkeustilan rajoitusten purkautuessa meillä on takataskussa muitakin ideoita, joita voidaan kokeilumielessä toteuttaa.

Emme ole vielä siirtäneet virallisesti alkuperäistä aloituspäivää (4.5.2020), mutta se siirtyy varmasti ainakin kuukaudella tai kahdella. Päivitetään se tieto tuonne julkisiin kanaviin myös.


Tiimi


Mukana ovat hääränneet ja allekirjoittanutta ovat auttaneet Kaapelilla vahvasti vaikuttaneet Henri Lindroos sekä Kim Herold. Tarkoitus on, että Henri ottaa vetovastuun BJJ-valmennuksesta. Tarkoitus on yhdessä rakentaa Etelä-Helsinkiin kiinnostava BJJ-yhteisö. Henrin ja Kimin avulla tämä tavoite toteutuu varmasti.


Mukaan jengiin?


Moni on ilmoittautunut mukaan ja osa maksanutkin koko loppuvuoden jäsenyyden. Sen verran kova usko joillakin on tähän juttuun. Kiitos!

Toistaiseksi yleisin ajatus on ollut seuraavanlainen: Todella kiinnostava juttu, mutta pitää jarrutella tämän poikkeustilanteen vuoksi.

Tämä ymmärretään täysin! Nyt koitetaan pitää positiivinen meininki päällä ja keskittyä koronan jälkeiseen aikaan. Se tulee olemaan varmasti erilaista kuin aikaisemmin. Uskon kuitenkin, että ihmiset haluavat silloinkin liikkua, nähdä toisiaan ja olla osana yhteisöä. Ja kehittyä brassijiujutsussa ;)

Mitä tahansa kysyttävää tiimistä, liittymisestä mukaan tai jäsenmaksuista, niin laita viestiä tai soita. Tsekataan asia kuntoon!

Ystävällisin terveisin, Vann "Jungi" Nikkan

050 4530101bottom of page